Reseller worden?

Wordt reseller van WPAbonnement.nl en biedt jouw klanten niet alleen een extra service aan, creëer ook maandelijks terugkerende inkomsten.

Reseller worden?

Wordt reseller van WPAbonnement.nl en biedt jouw klanten niet alleen een extra service aan, creëer ook maandelijks terugkerende inkomsten.

Waarom reseller worden van WPAbonnement.nl?

Kwaliteit en service

Zorg voor een veilige, stabiele en snelle WordPress website voor jouw klanten. Wat is er nou mooier dan een tevreden klant?

Hoge commissies

Wij vinden dat jij goed beloond mag worden… En dat doen wij ook! Commissies lopen op tot maar liefst 50% per WordPress Abonnement!

Promotie materiaal

Wij zorgen dat jij niets te kort komt! Je ontvangt zowel digitaal als geprint promotiemateriaal; kosteloos vanzelfsprekend!

Geen investering

Wij hebben vertrouwen in onze dienstverlening. Jij betaald géén eenmalige kosten en géén maandelijkse bijdrage.

Maandelijkse uitbetaling

Iedere laatste (werk)dag van de maand ontvang jij een overzichtelijke creditfactuur met daarop jouw verdiensten. Binnen 7 dagen keren wij dit uit.

Eigen accountmanager

Heb je vragen? Jij krijgt de beschikking over een eigen accountmanager. Zo heb jij maar één aanspreekpunt welke altijd voor jou klaar staat.

Hoe wordt ik reseller?

Meld je aan als reseller

Aanvraag wordt gecontroleerd en gekeurd

Reseller account wordt gemaakt

Gefeliciteerd

Aanmelden als reseller

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Van welke plugins kan ik gratis gebruik maken bij een WordPress Abonnement?

Met jarenlange ervaring hebben wij gekeken wat de meest gebruikte en meeste waardevolle plugins zijn voor een WordPress website. Wij hebben gekozen voor twee premium plugins die onmisbaar zijn voor een WordPress website; Gravity Forms en iThemes Security Pro. Voor deze plugins betaal je normaal al € 120,- per jaar betaald moet worden maar zijn gratis inbegrepen bij alle WordPress Abonnementen.

Is een WordPress Abonnement geschikt voor alle WordPress websites en webshops?

Ja! Voor iedere WordPress website adviseren wij een WordPress Abonnement. Het kan voorkomen dat onze systemen niet compatible zijn met jouw webhosting. Indien wij hier problemen mee ondervinden zal dit direct gecommuniceerd worden en hier oplossing voor gezocht worden. Wees gerust, dit gebeurd in slechts 2% van alle gevallen.

Wanneer worden updates doorgevoerd?

Afhankelijk van het gekozen WordPress Abonnement worden updates ieder kwartaal, iedere maand of zelfs iedere week doorgevoerd. Deze updates worden altijd gedurende de week doorgevoerd om de verschillende servers zo min mogelijk te belasten om de hoogste betrouwbaarheid te kunnen waarborgen.

Hoe vaak wordt er een backup gemaakt van de website?

Standaard maken wij dagelijks een backup welke 14 dagen bewaard worden. Deze backups worden opgeslagen op een externe, beveiligde en gecodeerde server om de hoogste veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen.

Blijf ik beheerdersrechten houden?

Ja! De WordPress website of webshop is en blijft jouw eigendom. Wel willen wij je verzoeken om zelf geen updates meer door te voeren: dit voorkomt eventuele problemen qua incompatibiliteit.

Onderhouden jullie ook (sterk) verouderde WordPress installaties?

Ja! Indien de WordPress website of webshop echt gigantisch ver achter loopt communiceren wij dit vooraf. We rekenen dan € 65,- excl. BTW opstartkosten naast de maandelijkse WordPress abonnementskosten. Wees gerust, dit gebeurd in slechts 2% van alle gevallen.

Worden de updates eerst op een staging omgeving uitgevoerd?

Nee. Wij voeren deze updates realtime door. Zou er toch een probleem ontstaan door bijv. incompatibiliteit dan zetten we een backup terug en gaan direct aan de slag voor de oplossing!

Wat als mijn WordPress website of webshop, ondanks WPAbonnement, toch gehackt of geïnfecteerd raakt?

Dan gaan wij dit zo snel en adequaat mogelijk voor je oplossen: kostenloos! Wij verzekeren je van een veilige, stabiele en snelle WordPress website.

Geven jullie ook advies over welke plugins beter niet te gebruiken zijn?

Ja! Als wij constateren dat er onveilige plugins gebruikt worden of plugins met een verhoogd risico (omdat deze bijv. niet meer worden doorontwikkeld) stellen wij je hiervan op de hoogte!

Ik maak gebruik van een premium thema. Kunnen jullie deze ook updaten?

Ja! Wel schaffen wij dit thema aan en worden deze kosten 1:1 doorberekend. Dit doen wij om te voorkomen dat wij jou moeten berichten bij eventuele belangrijke updates.

Kan ik zelf geen updates doorvoeren?

In theorie: ja. Echter blijkt uit ervaring dat het simpelweg drukken op de “Update” knop tot vervelende problemen kan leiden. Zo is de kans aanwezig dat jouw website niet meer (goed) functioneert. Herstellen is in veel gevallen duurder dan voorkomen.